WELKOM OP ONZE WEBSITE

Omdat wij met name on the road zijn is het bellen voor een scherpe prijs efficiënter dan mailen.

Wat wij doen?

Van Transport Rotterdam is onderdeel van The Dodge Van Brothers. Wij rijden door heel Europa op jacht naar slopers. Vanaf april 2022 is onze dienstverlening voor het goederen vervoer wat niet op wielen staat uitgebreid met een L5h3. Maar ook deze is geschikt om te trekken. Naast het transport is dienstverlening uitgebreid naar het leggen van uw vloer enzovoort maar ook het ontruimen van uw pand of woning behoort tot de mogelijkheden. Vanaf november 2022 bieden wij ook o.a. CE-chauffeurs aan.


Meubeltransport

Het grootste voertuig heeft een laadbak van 4.30 lang en een laadvermogen van 1074kg. U huurt dit voertuig inclusief chauffeur.
De klok en de afstand begint te lopen van en tot onze standplaats in
Pernis Rotterdam.

Wij hanteren het IKEA principe. Bent u zelf aanwezig bij het laden of lossen, of regelt u het extra handje? Dan rekenen we de kosten van 1 chauffeur. Maar moet er iemand bij dan betaald u ook voor de bijrijder.


Autotransport

Onze voertuigen zijn geschikt om aanhangers te trekken tot 3500KG. 
De laadvermogens variëren. Als u het leuk vindt mag u natuurlijk mee.
Alle voertuigen zijn voorzien van een bijrijderstoel.


USA CARE RIDE
Samen met Stichting CORE en Stichting TREE organiseren wij de USA CARE RIDES. Dat zijn ritjes met Amerikaanse voertuigen waarbij zorgbehoevende mensen mee kunnen rijden. Volg onze facebookpagina voor de actuele ritten.NIWO GECERTIFICEERD